Fier forjat Buzau 2

Share Button
Fier forjat Buzau-Magazin elemente fier forjat

Va asteptam in magazinul nostru de fier forjat Buzau, situat in loc. Maracineni,nr 3, de unde va puteti procura la preturi promotionale  toata gama de elemente si profile amprentate fier forjat.Veti gasi in magazinul nostru de fier forjat din Buzau elemente necesare lucrarilor dumneavoastra precum:c-uri si s-uri fier forjat,bulbi,cercuri,frunze si flori fier forjat,ornamente centrale,panouri,elemente de balustrada,montanti drepti si curbati,varfuri fier forjat,bare amprentate,teava amprentata diferite dimensiuni,platbanda amprentata si nu in ultimul rand diverse accesorii necesare lucrarilor din fier forjat.

Pe langa toate aceste elemente din fier forjat in magazinul nostru gasiti:grund,lac,vopsea si vopsea antichizata care dau nuanta dorita lucrarilor dumneavoastra din fier forjat.

Vreti sa va confectionati o poarta,un grilaj,balcon,balustrada,gard din fier forjat,copertina,terasa sau mobilier din fier forjat?Atunci va asteptam sa ne vizitati in Buzau  si sa alegeti din modelele pe care le veti gasi pe acela care corespunde asteptarilor dumneavoastra.Suntem deschisi si receptivi la cerintele dumneavoastra,deoarece pentru noi clientul este cel mai important.Calculam necesarul de materiale si oferim consiliere in alegerea modelului dorit.

Fier forjat Buzau -Contact 0766 065 604  sau 0724 553 163

Livram oriunde in tara prin curier rapid la preturi fara concurenta tot ceea ce aveti de facut este sa ne apelati la 0768 195 315 sau 0766 065 665.Apelati cu incredere nu veti fi dezamagiti.

 

Share Button