Depozitele fier forjat Sendone

Share Button

      Primavara,martie,martisor,ghiocei,cadouri…toate la un loc vin odata cu 1Martie.Ce poate fi mai frumos decat sa vezi iesind de sub stratul de omat,pe alocuri inegrit de pamant un boboc de ghiocel care se lupta sa iasa la iveala.

             Da, dragi prieteni, vine primavara si asta se simte in atmosfera si nu numai.Se simte si in depozitele fier forjat Sendone,care in aceasta primavara se innoiesc pentru dumneavoastra, clientii nostri.In curand va asteptam in noua locatie din Ploiesti,unde va intimpinam cu un nou concept de magazin,fier forjat…and more!

Depozitele fier forjat Sendone

        Depozitele fier forjat Sendone

 

    Va propunem un nou concept pe piata materialelor de constructii,un concept care vine in intimpinarea nevoilor dumneavoastra-Depozitele Fier Forjat Sendone si Casa de Comenzi Vindem Ieftin impreuna.Astfel incat orice aveti nevoie,va vom aduce  incepand binenteles de la fier forjat,accesorii diverse,pavele,gresie,fainta,orice dimensiuni de teava,tabla,tamplarie termopan,tencuiala decorativa,instalatii sanitare sau acoperisuri .De acum va usuram munca si va ajutam sa economisiti sume importante de bani,scapand totodata de stresul si alergatura dupa cel mai bun pret.

Fie ca sunteti constructor sau client final ,fie ca doriti sa amenajati sau sa construiti,va provocam sa cereti o oferta de pret de la noi!Va asteptam cu necesarul dumneavoastra in noua locatie situata in Blejoi, sat  Ploiestiori si o sa cautam pentru dumneavoastra cea mai buna oferta!

Veti gasi acum toate produsele necesare intrun singur loc si veti scapa de goana dupa preturi.La noi veti gasi cel mai bun pret si cel mai bun raport calitate-pret.Prin noul concept cu care venim in intimpinarea dumneavoastra,ne dorim clienti multumiti de alegerile facute.

Suntem pentru clientii nostrii un partener de incredere si un aliat in gasirea celor mai bune solutii pentru toti cei care doresc sa amenajeze sau sa construiasca la cele mai mici preturi.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand:

Sendone Ploiesti

Com. Blejoi,Sat Ploiestiori

0769 617 261 & 0768 195 315

 

Share Button