Fier forjat Prahova

Share Button

 

Veti gasi in  localitatea Blejoi,Prahova la fier forjat Prahova elemente si profile amprentate din fier forjat cu ajutorul carora va puteti confectiona aproape tot ceea ce aveti nevoie …din fier forjat.

Intro zi poate o sa doriti sa schimbati ceva,o sa doriti sa va innoiti sau doar sa reinventati aspectul curtii si gradinii  dumneavoastra.Atunci noi o sa fim cei care va pot ajuta cu aceasta schimbare.In magazinul situat in Blejoi,Prahova veti vedea aproape tot ceea ce va intereseaza din gama fierului forjat.

Vreti sa va confectionati o poarta din fier forjat,garduri,grilaje,balcoane,balustrade  din fier forjat,mobilier din fier forjat sau doar o simpla decoratiune atunci ati ajuns acolo unde trebuie.

Depozitele de fier forjat  din Blejoi-Prahova,Sacele-Brasov, Maracineni-Buzau,Spataru-Buzau,Slobozia,Bucuresti,Bacau,Focsani,Ramnicu Sarat au pe stoc toate elementele si profilele din fier forjat necesare unei lucrari din fier forjat si va ofera solutii complete incepand de la teava amprentata,bara amprentata,platbanda amprentata  pana la arcade din fier forjat,varfuri,ornamente sau simple accesorii.Tot aici veti gasi disponibil si o gama variata de vopsea si lac speciala pentru confectii metalice.

Fier forjat Prahova

Acum cu elementele din fier forjat pe care le gasiti in depozitele noastre  va puteti confectiona singuri sau ajutati de un sudor priceput poarta,gardul,balconul sau grilajul din fier forjat.

La noi veti gasi tot necesarul de materiale din fier forjat,modele din care sa va inspirati in alegerile dumneavoastra,disponibilitate fata de client precum si consultanta si consiliere in alegerea modelului.

Pentru o lucrare din fier forjat rezistenta si eleganta va invitam sa  ne faceti o vizita!

In luna martie va asteptam cu oferte promotionale,oferte de martisor pentru dumneavoastra,disponibile la…fier forjat Prahova.

 

Fier forjat Prahova

Fier forjat Prahova

 

 

Share Button