Renovare cu fier forjat

Share Button

        Renovare cu fier forjat!

Terminasem  de renovat casa parintesca si totul era acum nou, cu un aer modern in tendintele arhitecturale actuale.

Si totusi parca lipsea ceva.Nu mai era nimic din casa de odinioara a copilariei …Sub stratul gros al trecerii de vreme am gasit uitata intrun colt de magazie vechea poarta din fier forjat !

M-am luminat, si solutia a venit de la sine, plin de elan am reconditionat-o si ce a urmat  a fost o desfatare a privirii si a sufletului!

Renovare cu fier forjat

Prins ca intro vraja am continuat cu gardul , grilajele  si am costruit chiar si o copertina.Apoi in timp am confectionat cateva obiecte de mobilier si pentru curte o bancuta…tot din fier forjat.Simteam lucrand la acele obiecte cum ma cuprinde caldura primordiala din care a fost faurit acest minunat metal.Am simtit un sentiment de siguranta, de trainicie si mai presus de toate acea senzatie unica ca esti “acasa” redescoperindu-ti radacinile.In  mainile mele nu mai erau o simpla bara din fier forjat, sau floare, frunza, cerc sau varf din fier forjat erau simboluri ale bunilor mei dragi pe care le descifram acum plin de incantare!

Renovare cu fier forjat!

Renovare cu fier forjat!

Tot ce mi-am construit din fier forjat  pentru mine are o semnificatie aparte: un arc peste timp intre trecut,  trecand prin prezent si dainuind in viitor!

O calitate unica, surprinzatoare a fierului forjat: menit sa dureze si sa ne infrumuseteze viata noastra tumultoasa de zi cu zi cat si pe cea a urmasilor!

Asadar va asteptam sa renovati alaturi de noi casa si gradina dumneavoastra alegand,produsele din fier forjat!

Share Button